Om Beauty Vibes

Hjertelig velkommen til Beauty Vibes.

Mit navn er Camilla, jeg er uddannet statsanerkendt kosmetiker, Det er mig du vil møde hver gang du træder indenfor i klinikken.

Beauty Vibes er en lille hyggelig klinik med beliggenhed i Taastrup, kun 750 meter fra Taastrup station.

Hos Beauty Vibes er dine behov i centrum.

Vi mennesker er alle forskellige, og det samme er mine behandlinger.

Jeg sørger for at skræddersy netop din behandling ud fra dine behov. Hos mig er der plads til alle.

For mig er det vigtig, at du bliver mødt af en afslappende og rar stemning i klinikken, som skaber tillid og tryghed. Det at komme til behandling hos mig, skal være et pusterum fra din travle hverdag, hvor du kan slappe af under hele behandlingen, genfinde din energi og balance.

Jeg tror på at man ved indre balance, professionel vejledning, behandlinger og den rette hudpleje til hjemme rutinerne, kan skabe en smuk, sund og stærk hud. Smuk hud er muligt for alle.

Det vil være mig en ære og fornøjelse at hjælpe dig på bedst mulig måde.

I min klinik bruger jeg blandt andet den professionel serie Amazing Space, som er en organisk, naturlig og grøn hudplejeserie, som arbejder med indre og ydre skønhed. Det er med stor tiltro at jeg har valgt lige netop denne serie til min klinik, da den rummer det hele.
Amazing Space er en High tech og intelligent hudpleje serie, som er i konstant udvikling, for at skabe unikke og ekstraordinære resultater.

Serien indeholder det man kalder “cosmeceuticals”, hvilket betyder at der anvendes de aktive ingredienser i maksimal koncentration. Det vil sige. Retinoler, peptider, hualuronsyre, antioxidanter, glucogener, AHA´er samt BHA´er. Ydermere indeholder serien også kosttilskud og en make-up serie. Alt hos Amazing Space er skabt i 100% synergi mellem naturlige, økologiske og rene planteekstrakter.

Dette gør at man kan skabe store resultater på alle hudtyper, hvad end der måtte være af behov eller udforinger hos dig.

Husk på, der findes ingen kvik fixes, eller hurtige genveje til en sund, stærk og smuk hud. Det kræver tid og viden.

Du vil altid kunne få vejledning og professionel hjælp hos mig.

Det handler for mig om at ældes med ynde, og på bedste vis at passe på det vi har fået fra naturen.

Min vision er at skabe de bedst mulige resultater for netop dig og din hud.

Behandlingen vil forgå i tæt samarbejde med dig og du vil selvfølgelig få kyndig vejledning i dine hjemmerutiner. På den måde kommer vi i mål med lige præcis dine ønsker. Udover det ønsker jeg at gøre det muligt for alle at komme til en professionel klinik, hos mig er der plads til alle, uanset forudsætning, og uanset hvilke behandlinger du ønsker.

Hos mig er du i centrum, og jeg vil altid gøre mit for at skabe de bedste rammer for dig, så du kan nyde din behandling fuldt ud.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med dine mål og give dig dit livs bedste behandling.

Vi ses hos Beauty Vibes.